In zilele noastre, tot mai multe persoane sunt tentate sa-si deschida propriul magazin online, insa foarte putini ajung sa parcurga toate etapele si sa infiinteze magazinul propriu-zis. Cele mai comune motive pentru care oamenii evita sa porneasca o afacere in Ecommerce sunt teama de esec, cunostinte insuficiente in domeniu sau lipsa timpului.

Din fericire, cu un magazin online la cheie, aceste inconveniente pot fi usor depasite si beneficiarul va avea acces instant la propriul sau magazin online, fiind gata sa-l utilizeze cum crede de cuviinta. Iata care sunt principalele avantaje ale unui magazin online la cheie si cum poate o persoana fara cunostinte in IT si fara timp liber sa dezvolte o afacere profitabila in Ecommerce.

Structura site-ului este deja creata

Construirea platformei unui magazin online necesita cunostinte vaste de HTML, PHP, WordPress, OpenCart sau WooCommerce, programe care se invata in multi ani de munca. Pentru o persoana care nu cunoaste aceste programe sau care nu le poate utiliza la un nivel profesionist, cea mai buna solutie ramane achizitionarea unui magazin online la cheie.

Un astfel de magazin vine cu o structura creata de specialisti, construita in asa fel incat sa furnizeze cele mai bune rezultate pentru noul sau detinator. De asemenea, o astfel de platforma se poate mula usor pe nevoile si preferintele cumparatorului, putand fi modificata extrem de simplu de catre client.

Se elimina anumite riscuri  

Pentru o persoana care cunoaste intr-o oarecare masura programele anterior mentionate, conceperea unui site de Ecommerce pare un lucru realizabil. Totusi, chiar daca executia este ireprosabila, nu exista vreo certitudine ca viitorul business online va avea succes si ca va da rezultatele dorite, in conditiile in care acel concept nu a mai fost testat sau implementat vreodata.

In schimb, un magazin online la cheie este conceput de profesionisti, intr-un format testat si care functioneaza deja extrem de bine pentru multi alti detinatori de site-uri de comert online. Astfel, riscul de a lansa o afacere online care sa nu functioneze este complet inlaturat si cumparatorul se poate bucura de o platforma sigura, eficienta si usor de administrat.

Asistenta continua

In cazul unei platforme de comert online, evenimentele neprevazute sunt extrem de des intalnite iar atunci cand acestea apar, trebuie sa ne asiguram ca vor fi rezolvate in cel mai scurt timp. O platforma Ecommerce conceputa de noi sau construita ,,pe bucati’’ de mai multi dezvoltatori, nu va beneficia de asistenta iar de fiecare data cand ne vom confrunta cu un eveniment nefericit, va trebui sa cautam o persoana abilitata sa ne rezolve problema.

Cumpararea unui magazin deja creat vine la pachet cu asistenta continua pentru administrarea si gestionarea oricarei probleme, iar astfel, veti fi sigur ca afacerea d-voastra online nu va avea de suferit de pe urma problemelor tehnice.

Compania Play Solutions ofera o gama variata de magazine online la cheie, pe baza celor mai eficiente tehnologii din Ecommerce si cu o echipa de profesionisti, cu o experienta vasta in comertul online. Intregul proces de creare magazin online este gandit in asa fel incat sa asigure o experienta cat mai pozitiva pentru vizitatorii site-ului, un randament mult mai bun in SEO si o administrare cat mai usoara a magazinului. Mai multe detalii gasiti aici.

 Lansare rapida a magazinului

Atunci cand decidem sa ne infiintam propria afacere online, suntem tentati sa o facem cat mai repede cu putinta. Totusi, construirea site-ului, testarea functionalitatilor si repararea bug-urilor necesita timp, si de cele mai multe ori aceste proceduri ne vor intarzia lansarea site-ului cu cateva saptamani, uneori chiar luni.

In cazul unui magazin online la cheie, intreaga structura a magazinului online este deja construita, testata si gata de implementat, iar timpul nostru de asteptare pana la lansarea afacerii se va reduce la doar cateva zile, sau chiar mai putin.