Functionalitati

Descopera ce inseamna o platforma puternica de eCommerce

Toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta un magazin online de succes. Concentreaza-te pe business, de restul avem grija noi.

Design Responsive

Configurator produse

Rapoarte avansate

Marketing & SEO

Sistem de facturare

Marketplace propriu

Gazduire Web

Securitate & Stabilitate

Design Responsive

Toate temele puse la dispozitie in platforma Play Solutions, sunt responsive in 5 versiuni pe toate dispozitivele (desktop, portret mobil, landscape mobil, portret tableta, landscape tableta). De ce este atat de important acest lucru? Google penalizeaza magazinele care nu sunt optimizate pentru smartphone-uri sau tablete.

Configurezi produsele foarte simplu

  • Numar nelimitat de produse si categorii
  • Numar nelimitat de imagini
  • Numar nelimitat de optiuni / atribute
  • Poti adauga campanii speciale sau discount-uri pe produse sau categorii
  • Descriere pe scurt sau in detaliu a produsului, descrierea categoriei
  • Pretul de vanzare retail sau cel en-gross
  • Cantitatile din stoc
  • Titluri, cuvinte si descrieri SEO

Rapoarte avansate ale vanzarilor

Ai acces la informatii detaliate despre toate vanzarile anterioare. Cu aceasta functionalitate poti identifica pozitia geografica exacta, media de varsta a clientilor sau chiar si cuvintele cheie ce l-au determinat pe cumparator sa achizitioneze produsul.

Marketing & SEO

Optimizat de Experti SEO

Magazinele noastre sunt gandite din punct de vedere tehnic pentru a fi „vazute” bine de catre motoarele de cautare. De la microdata si pana la optimizare pentru local SEO, iti oferim tot ce ai nevoie pentru a fi gasit rapid de clienti in rezultatele motoarelor de cautare.

Instrumente de SEO incluse

Play Solutions iti ofera tot ce ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile tale de SEO. Magazinul tau va avea pozitii mai bune in rezultatele motoarele de cautare, ceea ce inseamna mai mult trafic, mai multi potentiali clienti.

Sistem de facturare

Uita de grija completarii facturilor si beneficiaza de acest sistem automat de facturare care va calcula toate comisioanele, taxele si costurile aferente tranzactiei. Mai mult, sistemul va completa toate informatiile legale necesare unei facturi si va recunoaste categoriile de produse care beneficiaza de conditii speciale (reduceri, promotii, TVA redus, etc.).

Marketplace propriu

Marketplace propriu

Prin Marketplace-ul Play Solutions ai posibilitatea sa-ti configurezi magazinul online asa cum ai nevoie.

Iti punem la dispozitie numeroase module pe care le poti instala chiar tu, cu un singur click, chiar daca nu ai cunostinte tehnice. Mai mult decat atat, platesti doar modulele pe care le folosesti, in functie doar de nevoile magazinul tau online.

De asemenea, daca ai nevoie de suport pentru a cumpara si configura modulele din marketplace-ul nostru ne poti contacta, iar echipa noastra te va asista.

Gazduire Web

Trafic nelimitat

Gazduirea pe care ti-o oferim nu iti contorizeaza traficul web. Prin urmare te poti concentra, fara griji, pe atragerea cat mai multor clienti catre magazinul tau online.

Hardware Enterprise de ultima generatie

Serverele noastre beneficiaza de cele mai noi sisteme hardware, Dell si Intel. Scopul nostru este sa asiguram clientilor cele mai bune echipamente pentru magazinele lor online.

Configurare imediata, suport si BackUp

Pentru a avea succes ai nevoie de o platforma fiabila. De aceea iti oferim BackUp incremental zilnic cu retinere 7 zile si configurare imediata a contului tau.

Administrare cPanel

Vei putea sa-ti administrezi usor toate setarile importante pentru site-ul tau direct din cPanel. Tot acolo vei putea sa-ti creezi adrese de email personalizate cu domeniul tau.

Securitate & Stabilitate

Prin achizitionarea unui magazin online la cheie vei beneficia de un grad inalt de siguranta si stabilitate. Datele bancare ale utilizatorilor tai vor fi complet securizate prin certificatele SSL iar platforma bine optimizata te va scuti de orice eveniment neplacut.

Intra in contact cu noi

Pentru mai multe detalii legate de serviciile oferite de Play Solutions, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.